I když se po rozvodu s Plekancem drží zpátky, tak křest CD Taťuldo, zhasni! si zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková ujít nenechala.

„Je to tak. Prostě jsem tady nemohla chybět. Jako malá holka jsem si u babičky pouštěla elpíčko s příhodami Spejbla a Hurvínka a jelikož bylo neustále v permanenci, dostávalo zabrat a o nějaký škrábanec nebyla nouze. Dnes, tedy zhruba po pětatřiceti letech, jsem kmotrou novinky a moc se těším, že tuhle skvělou dvojku představím konečně doma svým dětem,“ řekla Lucka Vondráčková. A to byla jediná zmínka o synech, které má s hokejistou.

„Víte, já se o soukromí bavit nebudu. Jsem především matka od dětí a chci, aby měly klid. Naplno jsem se vrátila k dabování a o ostatních věcech se brzy dozvíte. Jsem aktivní člověk, který neustále musí něco dělat, takže jen doma sedět nebudu,“ dodala zpěvačka, kterou během křtu „odboural“ Milan Peroutka (29).

Ten nemohl pochopit, co je v Divadle Spejbla a Hurvínka představení pro dospělé. Nabyl totiž dojmu, že to je něco jako filmy pro dospělé a loutky víc dovádějí.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií