V rozhovoru s Terezou Kostkovou (43) v pořadu Blízká setkání na Českém rozhlasu 2 Vondráčková působila lehce ustaraně a jako čert kříží se vyhýbala jakékoliv zmínce o svém rozvodu s Tomášem Plekancem.

Pokud se povídání k tomuto tématu byť jen přiblížilo, Lucie sklouzávala k obecným formulacím. „Byla jsem celý život plánovačka, ale teď vím, že osud si stejně půjde svou vlastní cestou. Proto žiju tady a teď," řekla třeba s tím, že teď už raději nic neplánuje. Promluvila také o stěhování z Kanady do Čech.

Země, kde strávila téměř dekádu života, jí prý přirostla k srdci. „V Čechách jsem před odchodem měla práci a kariéru, ale v Kanadě se mi za těch osm let stalo mnohem více osobních věcí, než za celý život předtím tady. A domov je tam, kde se dějí důležité věci, jako je porod dvou dětí. Beru to tak, že mám teď domovy dva," prozradila herečka a zpěvačka s tím, že rozhodně plánuje zůstat v kontaktu s lidmi, kteří jí byli za oceánem blízcí.

Přiznala také, že na sobě začíná pociťovat věk. „Při běhání mě bolí kolena a klouby," smála se s tím, že už asi stárne. Nejdůležitější pro ni prý po návratu bylo zajistit dostatečně dobrou školu pro své syny, jejichž jazykové vzdělání považuje za klíčové. Sama by se prý co nejdříve vrátila k herectví a naskočila do nějakého divadelního představení...

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií