První miminko Šafářové a Plekance by mělo přijít na svět během následujících tří měsíců. Hokejista proto mohl vyjít zpěvačce při rozvodu ve všem vstříc, aby nic nekomplikovala a byl volný jen a jen pro svou novou rodinu.

Rodiče sedmiletého Matyáše a čtyřletého Adámka už v pondělí oznámili, že: „Po roce vzájemného odloučení jsme se společně dohodli na ukončení našich sporů. Naše děti nesmí trpět definitivním rozpadem našeho vztahu.“

Dle našich informací z velmi důvěryhodného zdroje mělo být dokonce jejich manželství už kanadským soudem ukončeno, ačkoli osobně se jednání zřejmě zúčastnila jen navrhovatelka, tedy Lucie. Ta totiž v Kanadě minulý týden byla. Hokejistovi cestu za oceán neumožnily jeho povinnosti v extraligové Kometě, a tak se dle našich zjištění rozváděl přes telemost.

Dohoda na rozvodu může Šafářovou potěšit i proto, že ji dlouhodobé dohady mezi Plekancem a Vondráčkovou vylekaly, a před časem dokonce v rozhovoru pro Magazín DNES se smíchem prohlásila: „Já už mu řekla, že po tom všem si ho nikdy nevezmu!“

Svatbu přitom ani jeden doteď nevylučovali. „To má dost času,“ cvrlikali jako zamilované hrdličky. Přišel ten správný čas právě teď, než budou kompletní rodinou? To ukážou příští týdny a měsíce!

Milionová dohoda?

Lucie Vondráčková pro sebe požadovala jednorázově v přepočtu 119 milionů korun! Jako kompenzaci za ztracenou kariéru 68 milionů, na zabezpečení do budoucna 51 milionů a navrch ještě 510 tisíc korun měsíčně jako výživné pro rozvedenou manželku. Alimenty na nezletilé syny měl pak určit soud. Je už tohle vše vyřešeno? Vše nasvědčuje tomu, že nějaké dohody mezi sebou už exmanželé dosáhli!

VIDEO: Lucie Vondráčková naopak tvrdí: Žádný nový vztah!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
71 fotografií