Lucie minulé úterý na instagramu odtajnila, že opět odcestovala do Kanady, kde předtím několik let žila s Plekancem a jejich dvěma syny. Důvod cesty ovšem nebyl jasný. Teď se ale vyrojily spekulace o tom, že do Montrealu musela kvůli soudu. Dokonce se tam měla už i definitivně rozvést s Plekancem. Co je na tom pravdy?

„Naše společné vyjádření máte, ostatní je naše soukromá věc,“ řekla trochu tajemně Lucka na přímý dotaz Blesku, zda už je rozvedená. V samotném vyjádření, které Plekanec a Vondráčková společně rozeslali, se ale přímo o ukončení manželství nepíše.

Je z něj ovšem patrný značný posun – dvojice zřejmě zakopala válečnou sekeru. „Po roce vzájemného odloučení jsme se společně dohodli na ukončení všech našich sporů. Naše děti nesmí trpět definitivním rozpadem našeho vztahu, prosíme tak média o to, aby respektovala soukromí naše a našich dětí. Děkujeme za pochopení,“ uvedl někdejší pár a podepsal se. I když v něm slovo rozvod vysloveně nezaznělo, podle velmi důvěryhodného zdroje
Blesku k němu mělo dojít v Kanadě, kam Lucie minulý týden odcestovala.

Od doby, kdy se zpěvačka s hokejistou rozešli, už ostatně uplynulo poměrně dost vody. On se mezitím stihl dát dohromady s tenistkou Lucií Šafářovou (32), s níž čeká holčičku.

Blondýnka zatím nového partnera oficiálně nepotvrdila, ale upozornila na sebe především tím, když byla vyfocena na letišti s mladším fešákem, parkouristou Tomášem Zonygou (26). Oba dva ale tvrdí, že jsou jen kamarádi a kolegové, jelikož spolu natáčí film. Posléze byla Vondráčková spojována také s hokejistou Markem Peksou (29), který byl spatřen, jak od ní odchází v ranních hodinách.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
88 fotografií