Zpěvaččin nový objev možná očekával povolávací rozkaz zpět do druholigového klubu La Roche-sur-Yon ve Francii, kde působil v posledních třech sezonách. Jenže klubu došly peníze, poroučel se o několik soutěží níž, a tak si Peksa musel hledat angažmá jinde. Nakonec si plácl tam, kde se hokejovému řemeslu vyučil – v rodném Šumperku. Do kabiny Draků se vrací po devíti letech!

„Když jsem byl mladší, táhlo mě to ven s cílem poznat svět a nové lidi. Teď po těch letech mimo se naopak těším, že tady všechno znám a mám tu plno kamarádů a známých,“ okomentoval Peksa svůj návrat pro Deník. „Navíc dcerka letos začala chodit do školy, proto jsem hrozně rád, že můžu zase chytat doma,“ doplnil.

Hokejista navíc vedle malé Vanessky bude mít »blízko« i ke své milé, se kterou se tak může vídat, kdy se mu zlíbí. Šumperk a Prahu sice dělí 230 km, ale pořád je to asi 7x blíž než k Biskajskému zálivu...

Vondráčková je navíc už oficiálně volná, minulý týden mělo být její manželství s jiným hokejistou Tomášem Plekancem (36) kanadskými soudy úředně ukončeno. „Na Markovi se mi líbí, jak je to skvělý táta, naše děti si rozumí,“ tvrdila Blesku máma synů Matyáše (7) a Adama (4) poté, co u ní Peksa strávil noc a Blesk ho nafotil, jak opouští její byt ráno s taškou sbalených věcí.

Peksa v uplynulých 9 letech působil na Slovensku (Žilina, Skalica, Senica), později v Rumunsku (Csíkszereda) a naposledy ve druhé francouzské lize (La Roche-sur-Yon).

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
100 fotografií