Vondráčková se novou fotkou pochlubila na sociální síti. Ve čtyřech hrncích či pánvích se cosi vaří, cmudí a peče pod nápisem Život nemusí být dokonalý aby byl báječný. Přestože Lucie na fotce vidět není, zpěvačka ke snímku napsala, že takto připravuje „malou večeři“ v Montrealu. „Jedu simultánně na čtyřech frontách! Což bych ještě před deseti lety nevěřila, že je v mém případě možné. Bez asistence kohokoliv!“ směje se.

Nejen Lucka by tomu nevěřila, možná ani její manžel... Ten totiž v době jejich vrcholícího rozvodu a zjitřených emocí loni nechal vydat svou právničku Lenku Radoňovou prohlášení, v němž Lucii právě za přístup k domácnosti dost tepal. Paní Plekancová Vondráčková žila v domě o velikosti 7+1 se zahradou a bazénem. Pan Plekanec  hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno, psalo se v prohlášení.

Jak se zdá, buď Lucie svůj vztah k vedení domácnosti přehodnotila, nebo se Plekanec nechal unést přehnanými emocemi. Jak je to dopravdy, ví snad ten, kdo snímek pořídil...

Fotogalerie
54 fotografií