Celý život vyrůstaly děti Vondráčkové a Plekance v Kanadě. Lucie Vondráčková tedy nabyla dojmu, že by tam Matyáš (6) a Adam (3) měli žít i nadále. Tomáš Plekanec to ovšem vidí jinak. S dětmi se chce vrátit do Česka. 

Okolo Vánoc chtěla se syny Vondráčková odcestovat na dovolenou na Kubu, jenže to se hokejovému útočníkovi nelíbilo, na Lucii podal žalobu a v důsledku toho byly oběma dětem odebrány pasy. 

Tuto změnu potvrdila Blesku i Tomášova právnička. „Soud ve věci tzv. návratové žaloby vyhověl Tomáši Plekancovi. Nicméně všechny strany zavázal mlčenlivostí, takže vám nemohu sdělit žádné podrobnosti a velice mě překvapuje, že odněkud unikají,“ uvedla pro Blesk.cz Plekancova česká právnička Lenka Radoňová.

Zpěvačka s rozsudkem pochopitelně nesouhlasila a prostřednictvím svého právníka se k němu vyjádřila. „Řízení podle Haagské úmluvy v Kanadě stále probíhá, nyní ve fázi odvolání. Další spekulace a komentáře jsou naprosto předčasné. Děti i s matkou nyní zůstavají v Montrealu,“ vyjádřila se pro Blesk.cz.

Po dnešku ale může být vývoj rozvodu úplně odlišný! Podle webu Sedmicka.cz má právě dnes probíhat odvolací soud, který celou situaci ještě jednou projedná a znovu se rozhodne o tom, kde budou děti Vondráčkové a Plekance žít. 

Mezitím se Tomáš Plekanec přestěhoval do nového bytu s tenistkou Lucií Šafářovou (32) a Lucie Vondráčková se veřejně vyjádřila, že žádnou novou lásku nemá a ani na ni nemá v tuhle chvíli pomyšlení. 

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
50 fotografií