Porod malé Veroniky byl notně dramatický. Mladá maminka silně krvácela, a kvůli problémům s placentou se lékař rozhodl na poslední chvíli pro císařský řez. Nastávající trojnásobný otec o tom málem ani nevěděl, jelikož v době, kdy Ivana rodila, seděl na chodbě a telefonoval si s kamarádem. „Já jsem toho názoru, že chlap by měl čekat venku. Já jsem ze starý školy, mě by to sejmulo,“ prohlašoval drsný motorkář Jiří, kterému v inkriminované chvilky málem ani pořádně nedošlo, co se s jeho partnerkou vlastně děje.

Ani první dva porody pro Ivanu prý nebyly procházkou růžovou zahradou, a proto třetí dítko ani s manželem neplánovali. Jenže osud rozhodnul jinak. „Říkala jsem si, že to bude lepší,“ posteskla si Ivana, která poté, co malá Verunka přišla na svět, strávila nějakou dobu na jednotce intenzivní péče. „Když mě pak propustili, tak jsem za malou docházela. Pak jsme sice přijeli z nemocnice domů, ale asi za tři dny jsme museli jet zpátky, protože špatně dýchala.“

Na ORL se zjistilo, že má miminko špatně průchozí dýchací cesty. „My jsme zažili úplně katastrofální noc, museli jsme volat záchranku s tím, že se holka dusí,“ dodává Jiří. Naštěstí s tím, jak děvčátko rostlo, problémy postupně vymizely.

Pořad Jak se vede, Malé lásky odhalil ještě jednu zajímavost, ke které v rodině Ivany a Jiřího došlo. Žili spolu totiž, jak se říká, na hromádce. „Stojí za to žít pro rodinu,“ prohlašoval Jiří už v porodnici. Uvědomil si totiž, jaké problémy nastávají, když se ve vztahu „na psí knížku“ stane něco vážného tomu druhému. Lékaři totiž nejsou oprávněni sdělovat jakékoliv informace lidem, co nejsou příbuznými…

„Dneska vidím, že jsem udělal chybu, že jsem tak dlouho čekal,“ dodal Jiří kajícně. A záhy své pochybení napravil, jak on, tak jeho partnerka se nyní mohou pochlubit zlatým prstýnkem. „Byla to taková pěkná, motorkářská svatba. Měli jsme klasický obřad, a pak na těch mašinách,“ líčil nadšeně.

VIDEO: Malé lásky: Pláč a strach na porodním sále!

Video
Video se připravuje ...

Malé lásky: Pláč a strach na porodním sále! TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií