Malé lásky jsou pořad, kde rozhodně není o emoce a vypjaté scény nouze. Devětadvacetiletá Marcela, jejíž porod na TV Nova bude k vidění ve středu večer, se například na narození dcery chystá sama. To sestřičky v nemocnici notně zaskočí, většinou je na místě například otec dítěte, nebo třeba maminka či kamarádka. „Když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak se to ve mně lámalo. Chvilku to byla radost, chvilku takové to, že ještě se to stát nemělo,“ přiznává Marcela.

Bohužel stejně se k tomu stavěl i její partner, s nímž byla v době, kdy otěhotněla, dva roky. „Když jsme se bavili o tom, co bude dál, tak on přišel s tím, že to musím dát pryč,“ líčí nastávající maminka sklesle. Mladý muž se totiž na otcovství necítil, a vzhledem k tomu, že Marcela na miminku trvala, rozhodl se. A své stanovisko jí dal vědět velmi nevybíravým způsobem: „Potom mi přišla SMS, že na to není připravenej. Byl to šok, ale snad to zvládnu. To dítě mi za to stojí,“ prohlašuje Marcela, která má z předchozích vztahů už dvě děti.

Ke své nezáviděníhodné situaci se ale staví velmi statečně: „Že budu u porodu sama, to mi není líto. Myslím, že to zvládnu.“ V takových chvílích záleží nejvíce na personálu plzeňské porodnice. Ten se velmi snaží být rodičce oporou.

„Pokud přichází maminka k porodu sama, nemá s sebou žádný doprovod, porodní asistentka supluje roli partnera. Je jí nápomocná a snaží se jí ulehčit dobu před porodem,“ říká porodní asistentka Hanka. Jak nakonec Marcela zvládne celou situaci, která je náročná nejenom fyzicky, ale i psychicky, na to se můžete podívat ve 21:40.

VIDEO: Marcela bude rodit sama, přítel ji i jejich nenarozené dítě opustil pomocí SMSky

Video
Video se připravuje ...

Nejsmutnější díl Malých lásek? Budoucí tatínek se dítěte zřekne SMSkou! TV Nova

Fotogalerie
7 fotografií