V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Teplic, kterou tvoří Sabina (27), Martina (34) a Tadeáš (6). Na druhé straně se seznámíme s Markétou (36), Michalem (28), Nellou (4), Adrianou (12), Diegem (16), Jennifer (12), Charlotou (10), Selmou (8) a švagrovou Alžbětou (37), kteří i s jedním pejskem a papouškem žijí v Brně.

Sabina s Martinou se znají dva roky, obě ženy měly dříve vztah s muži, ale postupem času zjistily, že to nefunguje. Spolu si ale báječně sedly. Říkají, že se považují za normální rodinu, i přestože je občas lidé soudí. Druhý pár je v manželství dva roky a problém má hlavně Markéta. Cítí se v početné rodině nedoceněná. „Všechno tady dělám já, takže bych chtěla, aby si zkusili, jak to zvládnou, když tady nebudu,“ prohlašuje rusovláska smutně.

Sabina v náhradní rodině pozná, že starat se o šest dětí je opravdu náročné, nicméně svou novou roli zvládne na jedničku. Děti si ji dokonce moc oblíbí. Markéta má ovšem podle Sabiny rezervy ve výchově svých početných potomků. Náhradní maminka naráží na chaos, který panuje v dětském pokojíčku. Podle Markéty by si totiž měly děti uklízet samy - což podle všeho nedělají.

„Tady šuplík ani neotevřeš, protože je zespoda ruplý… Tady se válí všechno dohromady, učebnice, sešity na tenhle rok, deodorant, pasta, žehlička na vlasy, malování… V těch šuplících je všechno, tady najdeš celej svět,“ žasne Sabina. „Jak se tyhle děti učí?“ nechápe blondýnka, která v dětském stole na psaní domácích úkolů najde jenom samé šminky. Jak Výměna manželek nakonec proběhne, a kdo od koho dostane květiny?

VIDEO: Zaskočená Sabina ukazuje zásuvky plné nejrůznějších předmětů, jen ne ale těch, které v nich být mají

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Šest dětí v jedné domácnosti! TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií