Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přítel Lucie (†27), kterou zabil známý zápasník: Má kontakty na mafii, tvrdí po šokujícím rozhodnutí soudu

Autor: rc - 
22. října 2019
13:19

Vloni v říjnu došlo k tragické nehodě ve slovenské Nitre. Lucia (†27) byla na cestě domů za svým manželem, když ji na přechodu srazil luxusní mercedes, který řídil zápasník MMA Matúš Mečár (36). Prokurátor na zápasníka, který má mít přátele mezi politiky, podal obžalobu. Tu však soud zamítl. Luciin přítel nyní promluvil o šoku z rozhodnutí soudu.

V říjnu loňského roku se večer vracela domů krásná Lucia, která s manželem Lukášem (32) bydlela ve slovenské Nitře. Lucia, rodačka z Oravy, byla jen pár kroků od domova. Tam se však už nedostala. Když přecházela přes přechod, srazil ji luxusní mercedes. Sedmadvacetiletá žena byla převezena do nemocnice, lékaři jí však už nedokázali pomoci.

Luxusní vůz řídila známá hvězda MMA Matúš Mečár. Vyšetřování tragické smrti se táhlo dlouhé měsíce. Až na jaře tohoto roku vznesl státní zástupce obvinění, ovšem soud ho zamítl. „Obžaloba byla odmítnutá, protože byly zjištěné závažné procesní chyby a věc byla vrácená prokurátorovi. Proti tomuto rozhodnutí podal státní zástupce stížnost, o které Krajský soud v Nitre zatím nerozhodl,“ uvedla mluvčí Krajského soudu v Nitre Lena Kiradžievová pro slovenský deník Čas.sk. 

„O tom slyším poprvé. Zatím nedělám nic, musím to probrat s právníkem, co se stalo, proč se to odmítlo. Bývalý zápasník MMA má údajně kontakty na mafii, policii. Kdo chce, články si najde. Já sám jsem nevěřil, že něco takového může někomu projít. Věřil jsem v policii, prokuraturu, soudy. Jak se ukazuje, byl jsem velmi naivní,“ je v šoku z rozhodnutí soudu Lukáš. Podle informací slovenského deníku Čas.sk se šestatřicetiletý zápasník přátelí s Norbertem Mečárem, který má blízko k politické straně Smer.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání