Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lucii (†27) srazil na přechodu známý zápasník! Soud smetl případ ze stolu

Autor: shp - 
21. října 2019
13:34

Byla to mladá a krásná blondýnka, kterou čekalo v životě ještě hodně. Lucii (†27) však loni v Nitře srazil na přechodu ve svém voze známý zápasník Matúš Mečár. Žena na následky zranění zemřela v nemocnici. Státní zastupitelství podalo kvůli smrti krásky na řidiče žalobu. Tu však nyní smetl ze stolu soud.

Video  Lucii (†27) srazil na přechodu zápasník. Soud smetl případ ze stolu  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Mečár měl podle TV Joj jet příliš vysokou rychlostí. Přesto soud žalobu odmítl, protože zjistil závažné procesní chyby. Prokuratura proti tomuto rozhodnutí okresního soudu podala stížnost. O případu tak bude rozhodovat krajský soud.

Podezřelá společnost

Zápasník MMA Mečár je dobře známý. Slovenský internet před časem obletěla fotografie, na které je zachycen s dalším zápasníkem a synem oligarchy Norbertem Bödörem a zástupcem ředitele Národní finanční jednotky Milanem Mihálikem.

Toho minulý čtvrtek zadržela policejní inspekce pro kauzu lustrování novinářů. Podle webu topky.sk existuje podezření, že je Mečár napojen na nitranskou policii a podsvětí. V roce 2009 byl dokonce potrestán za vydírání.

Příbuzní volají po spravedlnosti

Příbuzní Lucie včetně zoufalého manžela, za kterým Lucie šla v osudný den domů, doufají, že bude spravedlnosti učiněno zadost. Že byl takto závažný čin jen tak smeten soudem ze stolu, je vskutku více než podezřelé.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání