Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podnikatel jel v luxusním ferrari jako blázen! Spletl si Marián (31) silnici se závodní dráhou?

Autor: shp - 
21. října 2019
17:31

Silnici si spletl se závodním okruhem. Nad svým luxusním Ferrari 812, jehož katalogová cena se pohybuje kolem 7,5 milionu korun, ztratil Marián Š. (31) mezi Hronem a Žárnovicí na Slovensku kontrolu a vyboural se s ním. Jak vyšlo najevo, muž je známý podnikatel a závodník.

Ferrari je napsané na lučeneckou firmu, ve které Marián figuruje jako předseda představenstva. Podle informací Nového Času jde zároveň o bývalého majitele obchodního řetězce CBA Slovakia. Zničené Ferrari 812 přitom není zdaleka prvním luxusním vozem, kterým se proháněl po slovenských silnicích.

V minulosti se po Banské Bystrici proháněl v červeném ferrari a i v dalším žlutém sporťáku s lučeneckou SPZ. Evidentně má rád rychlou jízdu,“ prozradil zdroj webu. Zámožný Slovák přitom není jenom úspěšný podnikatel. Je také vášnivý závodník, který se účastní mezinárodních soutěží.

V závodech skončil na třetím místě

Tento rok začal závodit v seriálu Ferrari Challenge Europa, které jsou určené pro majitele vozidel ferrari. Jezdí tam profesionálové i amatéři a jméno Mariána figuruje na stránkách závodů. Tento jezdec skončil v březnu v jedné z kategorií třetí,“ dodal muž, který si nepřeje být jmenován. Jak uvedl portál České okruhy, šlo třídu P-AM. Závod probíhal ve Valencii na mokrém povrchu. 

Policie uvedla, že za nehodou podnikatele stála vysoká rychlost. „31letý Marián z Lučence řídil ferrari po rychlostní silnici, přičemž z důvodu nepřizpůsobení rychlosti jízdy svým schopnostem narazil s vozidlem do svodidel,“ prohlásili na facebooku.

Podnikatel zaplatil pokutu na místě

Škoda na voze je pořádně vysoká. „Celkové škody byly odhadnuty na nejméně 3,86 milionu korun. Dopravní nehoda byla na místě vyřešena blokovou pokutou, kterou řidič zaplatil,“ dodali strážci zákona. Snad už si Marián dá příště větší pozor, nebo to může stát někoho život.

Uživatel_5357732 ( 21. října 2019 18:55 )

Ať si klidně rozbije drahé auto, ale co my ostatní? Je jen otázka času, kdy někoho zabije. A taky jen zaplatí pokutu? V Čechách by mu vzali řidičák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání