Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivá nehoda europoslankyně: Z jejího auta zbyl zdemolovaný vrak!

Autor: shp - 
30. září 2019
15:34

Při známé slovenské političce Miriam Lexmannové museli stát všichni andělé. Zažila totiž hororovou nehodu, při níž málem přišla o život. Ze zcela zdemolovaného vraku automobilu, do kterého najel kamion, ji k překvapení všech přítomných vytáhli živou a zdravou.

Miriam měla štěstí v neštěstí. Srážka s kamionem na silnici je velmi vážná věc. „Nabral mě kamion. Řidič asi usnul a potom zdrhl. Auto je na vrakovišti a já jsem zázrakem celá,“ napsala vděčná politička na sociální síti.

Ven jí pomohli Jan a Laura

„Chci poděkovat Janovi a Lauře z Popradu a dalším dobrým lidem, kteří mi pomohli vylézt z auta ven oknem a všemožně odkláněli dopravu, aby nenastala další havárie, než přijeli policisté a hasiči,“ pokračovala.

„Když jsem si brala růženec, který visel na zpětném zrcátku, pán, který odvážel auto na vrakoviště, řekl: ,Růženec je si třeba vzít, abyste mohla poděkovat bohu, protože jste se podruhé narodila,‘“ vzpomínala na osudový okamžik silně věřící žena.

Poděkování bohu 

„Bože, děkuji, že jsi mi prodloužil pobyt na této Zemi. Pomoz mi, abych na znamení díků dokázala vykonat ještě hodně dobra,“ uzavřela politička. Miriam Lexmannová je členkou Křesťanskodemokratického hnutí a europoslankyní.

agfor ( 30. září 2019 15:56 )

Však si za vejplatu koupí nové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání