Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rakovnickou křižovatku zaplavili kapři! Cestou z výlovu tu havaroval traktor

Autor: rvs - 
12. října 2019
13:40

Kuriózní pohled se v sobotu dopoledne naskytl obyvatelům Rakovníka. Na křižovatce ulicích Lišanská a Luženská tu cestou z výlovu havaroval traktor s vlekem a 22 metráků živých kaprů skončilo přímo na silnici.

Šofér na křižovatce prudce zabrzdil před přechodem a traktor převážející kapry z výlovu rybníka skončil na boku. Přívěs se převrátil a kapři převážení v nádržích se rozprskli po silnici. Aby se křižovatkou vůbec dalo projet, museli ryby odklidit hasiči spolu s rybáři. Spolujezdec skončil v nemocnici, všechny ryby ale nehodu jako zázrakem přežily.

„K řízení traktoru se přiznal muž (44), který ale odmítl dechovou zkoušku. Podle jeho vyjádření auto před traktorem zabrzdilo kvůli chodci na přechodu a traktorista musel prudce dupnout na brzdu. Přívěs se vzápětí převrátil,“ řekla Blesku policejní mluvčí Michaela Richterová.

 

 

 

 

bre-burda ( 12. října 2019 14:50 )

To vše kvůli jednomu pitomci co nemohl 5 vteřin počkat. - Hloupé pravidlo o přednosti chodců na přechodu. Kvůli takovým musí zastavovat těžká motorová vozidla a představte si, kolik zplodin vychrlí, když se zase rozjíždějí. Tomu říkám uhlíková stopa! To vymyslel někdo přímo hlavou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání