Čtyřiačtyřicetiletá zpěvačka v úterý oficiálně potvrdila, že porodila zdravé děťátko. Sdílela totiž něžnou fotku malé ručičky svého novorozeného chlapečka s popiskem „Vítej na světě, Maxi Valentine Imbruglio. Asi mi exploduje srdce!“ K jejímu malému andílkovi jí okamžitě začali všichni gratulovat, mimo jiné i celebrity, například britská hvězda Sophie Ellis-Bextorová (40), interpretka známého popového hitu Murder On The Dancefloor. „Ahoj, Maxi, a vítej. Ráda slyším, že jsi v pořádku. Gratuluji, maminko!“ napsala Natalii.

Imbrugliová, autorka slavného hitu Torn, který v devadesátých letech ovládl hitparády, toužila po potomkovi už delší dobu, všechny její pokusy přijít do jiného stavu byly ale neúspěšné. Vzhledem k tomu, že po jejím boku není aktuálně žádný muž, rozhodla se na nic nečekat a šla přírodě trošku naproti: rozhodla se pro umělé oplodnění. Na instagramu pak ohlásila v jeden den nejenom to, že chystá nové album, ale i to, že je konečně v očekávání.

„Ti, kdo mě znají, vědí, že je to něco, co jsem si přála dlouhou dobu, a jsem ráda, že se to konečně povedlo. Podařilo se to díky umělému oplodnění a dárci spermatu. Více se o tomto tématu veřejně vyjadřovat nebudu,“ napsala rázně. „Jsem ale extrémně nadšená, nové album a ještě budu mámou!“ zdůrazňovala pěnice, která místo toho, aby trávila následující měsíce v klidu, pilně nahrávala jednu písničku za druhou, aby její fanoušci po dobu, co bude na mateřské dovolené, příliš nestrádali.

VIDEO: Její nejslavnější písnička Torn

Fotogalerie
20 fotografií