Na sobotní zádušní mši se Slavíkem měl původně přijít i Jiří Krampol s manželkou Hanou. Ta je sice umístěna v léčebně v Bohnicích, kde se zbavuje závislostí, ovšem o víkendu měla dostat dočasný »opušťák«. Jenže vše je nakonec jinak.

Pozvánku jsem dostal, ale v žádném případě nepůjdu," přiznal herec a dabér, který totiž od úterý leží na JIP v nemocnici s chřipkou a dostává antibiotika do kapačky. Měli by ho sice pustit v pátek domů, ale sám ještě nic neví. Poslední sbohem Mistrovi chtěla dát i Hana Krampolová, která se léčí v psychiatrické léčebně v Bohnicích. 

„Ráda bych se rozloučila, moc jsem si Karla Gotta vážila, byl to úžasný člověk, ale nevím, jestli to stihnu," svěřila se s tím, že měla dostat propustku na víkend. To bylo samozřejmě v současné situaci v ohrožení, ale Hanka má nakonec štěstí v neštěstí.

Na pohřeb Gotta se sice nevypraví, ale léčebnu přece jen dočasně opustí. Syn Petr ji prý totiž vyzvedne a odveze k sobě domů do Pyšel. „Slíbil mi, že budeme na zahradě, má být hezky, a taky uvidím vnoučata," raduje se Krampolová.

VIDEO: Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií