Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie v Liberci: Bankéř vyskočil z okna!

Autor: Barbora Silná - 
3. října 2019
20:00

Tragédie se odehrála na rušné liberecké třídě 1. máje. Z okna v prvním patře banky ČSOB v úterý v 16 hodin vyskočil bankovní manažer.

„Stalo se to v pracovní době a skočil z okna kanceláře ředitele, se kterým měl bankéř údajně jednání,“ sdělil Blesku svědek událostí. „Viděli jsme už jen bezvládné tělo, jak leží na ulici, a okolo záchranáře a policii. Vyskočil tady z okna nad vchodem, ale samotný skok jsme neviděli,“ vylíčila Blesku prodavačka v potravinách v sousedním domě.

„Pacienta ve vážném stavu jsme převezli na traumacentrum liberecké nemocnice,“ potvrdil bez podrobností mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Na místo přijela také policie, která okolnosti neštěstí vyšetřuje. „Nezjistili jsme, že by byl na místě spáchán trestný čin, proto nebudeme dál k případu poskytovat informace,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Tragédii, která otřásla zaměstnanci banky, její vedení komentovat nechtělo. „Nezlobte se, k vaší otázce se nebudeme vyjadřovat,“ napsal v SMS zprávě mluvčí ČSOB Patrik Madle. Proč k neštěstí došlo?

Zaměstnanci mluví o tom, že vše mohlo pramenit z pocitu, že je pracovně přetěžován a pod tlakem. „Ve středu se konal v bance meeting za účasti vedení banky i ředitele,“ popsal Blesku jeden z účastníků s tím, že vztahy mezi kolegy jsou „velmi neuspořádané“.

markytka ( 4. října 2019 21:04 )

... skočit z údajné buzerace a přetěžování může jedině chlap

kdoasi ( 4. října 2019 17:01 )

Takovych bylo v CSOB vic. Ale nejjednodussi zpusob, jak se zbavit buzerace, je proste prasknout dvermi. Nechat se dohnat na psychinu nebo k sebevrazde, za to mi fakt nejaky bankovni ustav nestoji.

Jen-clovek ( 4. října 2019 14:38 )

Paráda👍👍👍

Thomas6666666 ( 4. října 2019 13:52 )

Tak nějakej degeš skočil a co jako?Je me to u prd...

agfor ( 4. října 2019 13:02 )

Že by mu konečně došlo, jak sprostě ČSOB okrádá klienty ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání