Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena se zavřela v popelnici a odmítala vylézt: Manžel na ni zavolal policii!

Žena se schovala v popelnici: Chtěla pozornost svého muže. (Ilustrační foto)
Žena se schovala v popelnici: Chtěla pozornost svého muže. (Ilustrační foto)  (Autor: Aktu.cz)
Autor: VaB - 
3. října 2019
13:48

Opravdu nevídaný případ museli řešit městští strážníci ve středu večer v Olomouci. Na pomoc si je zavolal místní muž s tím, že se mu manželka zavřela v popelnici a odmítá z ní vylézt. Věc na místě však vypadala trochu jinak.

Olomoučtí strážníci museli ve středu vyrazit do ulice Jílová. Místní muž jim telefonicky sdělil, že se mu manželka skryla do kontejneru na tříděný odpad a odmítá z něj vylézt. Požádal také o její převoz na záchytku. 

Strážníci přijeli na místo, ale z plánované akce mezitím sešlo. Žena už v kontejneru nebyla. Oba manželé podle strážníků působili opilým dojmem. „Na dotaz hlídky, co ženu vedlo k tomu, že si vlezla do modrého kontejneru na papír, dotyčná odpověděla, že se s manželem pohádala a z trucu si tam vlezla, aby donutila muže mít o ni starost,“ informoval mluvčí strážníků Petr Čunderle.

To se ženě nakonec nesplnilo. Její manžel totiž zavolal na linku 156, místo toho, aby ženě pomohl z kontejneru ven. „Vzhledem k tomu, že nedošlo k poškození majetku a nebyl nutný převoz dvojice k vystřízlivění, obešla se věc bez dalšího řešení ze strany strážníku,“ dodal Čunderle. 

.tg.bb ( 3. října 2019 18:17 )

Voliči Miloše Zemana v akci

dama_s_kosou ( 3. října 2019 15:01 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání