Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Obézní opilec zaměstnal zlínské strážníky: Pod mužem se třemi promile praskla nosítka

Obézní opilec zaměstnal zlínské strážníky: Pod mužem se třemi promile praskla nosítka. (Ilustrační foto)
Obézní opilec zaměstnal zlínské strážníky: Pod mužem se třemi promile praskla nosítka. (Ilustrační foto)  (Autor: ZZS Trans Hospital Plus)
Autor: dce, sč - 
25. června 2019
13:07

Doslova plné ruce práce měli o víkendu strážníci ve Zlíně s obézním opilcem. Jeho přesun na záchytku zaměstnal hned několik hlídek městské policie, váhu ovíněného muže navíc nevydržela transportní nosítka...

Opilého muže spícího na autobusové zastávce nahlásili kolemjdoucí strážníkům v sobotu ráno. Jenže to nebyl jen tak ledajaký opilec – muž prý vážil 150–200 kilogramů. „Strážníci vzápětí zjistili, že se jedná o obézního podnapilého muže, kterému v organismu kolovalo téměř 2,9 promile alkoholu. Dotyčný komunikoval jen se značnými obtížemi a nebyl schopen vstát, natož se samostatně pohybovat ve vzpřímeném postoji,“ sdělil Pavel Janík z městské policie.

Prohlédl ho lékař a muž putoval na záchytku do Kroměříže. „S jeho naložením musely pomáhat další dvě hlídky. S vyložením kroměřížští kolegové. Navíc pod ním praskla spojnice transportních nosítek,“ dodal Janík.

Taurus70 ( 26. června 2019 06:27 )

Bachrata prasata bych ani neosetroval za tento stav si z 99% muzou sami ,je to hnus spolecnost stoji obrovske prostredky ktere by se mohly investovat uplne jinde👿👿

Monikay ( 25. června 2019 14:49 )

pán zaměstnal pěkně velkou skupinku lidí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání