Co se týče života, nic moc se u Pavlínky nezměnilo, stále s Nedvědem žijí v Čerčanech a ona se drží své profese - dělá pokladní v řetězci supermarketů. „Jsem spokojená. Sice dojíždím, ale když nemá vlak zpoždění jako právě dneska, je to fajn,“ přiznala nyní pro Aha! Nedvědová, kterou mají místní velmi v oblibě. „To víte, že ji známe. Pořád se usmívá, je ochotná a moc hodná,“ chválí Pavlínku.

Vzhledově však prošla velkou proměnou a z buclaté dívenky, která se v roce 1999 v pouhých 17 letech zamilovala do folkového zpěváka a kytaristy, se stala pohledná žena s modernějším účesem. Dokonce zapracovala i na své postavě. „Něco málo jsem sice zase nabrala zpátky, ale celkově jsem shodila 20 kilo. Jsem ráda,“ radovala se.

Její muž Honza měl v úterý 73. narozeniny. „Slavili jsme to, ale už v sobotu. Přijela sestra a rodina, bylo to moc hezké. I počasí vyšlo, byli jsme na zahradě,“ prozradila o oslavě Pavlínka s tím, že v půlce října ji čeká další oslava – dvacetileté výročí vztahu s Nedvědem a sedmé výročí svatby, k níž došlo 13. října 2012 v Lucerně.

Tehdy šel ještě Honzovi za svědka jeho mladší bratr František Nedvěd (72). Jenže od té doby se nepohodli a léta spolu nemluví. Jan navíc nekomunikuje ani se synem Honzou (47) a zbytkem rodiny.

Písnička z lásky

Ukázka ze skladby Pavlínka, kterou Honza napsal své ženě:

Dlaní kroužíš blízko mojich úst,

tvé prsty voní, lásko, touhou našich chvil a tělem mým,

v rádiu nám brácha něco hrál,

kočovní herci jeli krajinou a za nimi šel nocí i můj stín.

VIDEO: Petr Rychlý jako Jan Nedvěd – Tvoje tvář má známý hlas

Fotogalerie
51 fotografií