Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující video: Farmář na pastvě našel „zástup“ mrtvých krav a telat! Měly popálená břicha

Autor: rc - 
17. září 2019
21:18

Jako ve sci-fi hororu si připadal farmář z amerického Texasu. Koncem srpna v ohradě našel dvě desítky mrtvých krav a telat. Těla mrtvého skotu ležela v řadě podél plotu!

Divoké bouřky od léta sužují americký Texas a bouřlivé počasí má trvat až do listopadu. Americká národní meteorologická služba navíc uvedla, že jen za září bylo zaznamenáno až pětadvacet tornád!

Po jedné z velkých srpnových bouřek čekal farmáře Bobbyho Woodyho z texaského města Annona na pastvině šokující nález. Několik dní po velké bouřce šel zkontrolovat skot v ohradě. Ovšem místo pobíhajících krav a telat tam našel jen mrtvá těla! Ta navíc byla seřazena do řady podél plotu.

V ohradě leželo třiadvacet těl! Patnáct z nich bylo krav a osm bylo telat. Farmář pro britský deník The Sun uvedl, že nic šílenějšího v životě neviděl. Bobby si nedokáže vysvětlit, co se na pastvině mohlo stát.

Nejrozumnějším vysvětlením podle něj je, že krávy stály moc blízko plotu, když bouře přišla. „Každá kráva měla popálené břicho, což ukazuje, jak silné napětí to bylo,“ uvedl a dodal, že jedna kráva ležela dokonce uprostřed pole. „Když blesk uhodil, měl tak silné napětí, že to jednoduše zasáhlo i krávu uprostřed pole,“ dodal.

gotzur ( 18. září 2019 09:05 )

Je divné, že ležely všechny v jedné řadě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání