Všechno začalo krutou provokací jednoho z „fanoušků“, který se na instagramu navezl do Markétina vzhledu. „Zdá se to jenom mně, nebo Markéta vypadá fakt strašně? Ofina hrůza, vypadáte jako oteklé rajče. STOP BOTOX,“ obul se do zpěvačky. A zřejmě to byla poslední kapka a Markéta Konvičková vybouchla!

„Abych objasnila Váš botox. Před půl rokem jsem začala otékat, přišla jsem o vlasy a splašily se mi hormony. Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem. 

Celé martyrium s Markétinou léčbou odstartovala preventivní kontrola u gynekologa. „Na vaječníku mi našli cystu velikosti 4 centimetrů. Poslali mě na laparoskopický zákrok a nález odstranili. Ale aniž bych brala léky, tak se mi splašily hormony. Začala jsem otékat, padaly mi vlasy, nevolnost, prostě šílené. Mezitím přišly výsledky z histologie a pan doktor mi řekl, že nedopadly dobře, svěřila se Blesku hvězda show Tvoje tvář má známý hlas.

Přišlo se na to, že nejde o obyčejnou cystu, ale vzácný nádor karcinoid, který má jeden člověk ze sta tisíc. I když ho lékaři odstranili, tak už mohl rozsévat buňky do jiných orgánů, proto mi udělali všechny vyšetření a naštěstí nic nenašli, jsem zdravá. Proto jsem i s klidem odpověděla tomu člověku, co mě na sociální síti urážel, dodala Markéta, která i svým novým videoprojektem 6-6 chce lidi přinutit, aby víc přemýšleli, než někoho urazí, a vážili si každé chvíle. VIDEO: Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje?

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií