Sexy zpěvačka Markéta Konvičková má v poslední době pěkně napilno. Natočila nové album, plánuje turné a vydává videoklip k písni, kterou natočila společně s Monikou Bagárovou (24). Pracovně tedy všechno klape na jedničku. V tom osobním životě se jí, zdá se, tolik nedaří.

Konvičková trávila pracovně nějaký čas v Ostravě a už se těšila, až se vrátí zpět do Prahy. Jenže při cestě do hlavního města se kvůli závadě na vlakové soupravě na několik desítek minut vlak úplně zastavil a vypnula se elektřina. 

„Ve vlaku, po tmě. Závada. 1,5 hodiny zpoždění, zatím," napsala stroze zpěvačka na svůj Instagram. Co se přesně stalo, netušila, neztrácela ale dobrou náladu. A to i přesto, že jí začínala být ve vlaku zima. Ten se totiž zastavil uprostřed zasněžené přírody mezi Ostravou a Olomoucí.

Situace se později ještě o něco zkomplikovala, když na místo přijeli hasiči a všechny cestující museli evakuovat a následně přesunout do jiné soupravy. „Už svítíme v náhradní soupravě. Krásná práce, hasiči top! Praho, vidíme se za 2,5 hodiny, když se zadaří," radovala se zpěvačka o přibližně patnáct minut později. 

Markéta do Prahy nakonec úspěšně, po sedmi hodinách ve vlaku, dorazila. Cestování měla už po krk, a tak si na nádraží zavolala taxi, aby se domů dostala co nejrychleji. „Nasednete do taxíku a v momentě, kdy řeknete adresu, vás pan taxikář sprdne, že to není zase tak daleko a že z toho nebude nic mít," udivovala Konvičkovou drzost přivolaného řidiče.

'Koho smůla pronásleduje, ten si i v nosní dírce prst zlomí', říká se a na Markétu doma čekalo ještě jedno nepříjemné překvapení. Nefungovala jí elektřina! „Jdu to zaspat a odkládám telefon, protože si ho nemám kde nabít. Ale nenaděláš nic," uzavřela i navzdory nepříjemnostem stále se usmívající zpěvačka. 

Fotogalerie
56 fotografií