Markéta, která je původem z Třince, zpívá už od 15 let a před lety na sebe upozornila v soutěži Superstar. Přesto jí sláva nestoupla do hlavy, a tak se rozhodla studovat. „Když jsem se rozhodovala, co se stane, když mi odejdou hlasivky, řekla jsem si, že bych chtěla mít vysokou školu. Proto jsem v Ostravě, žiji tam už čtvrtým rokem kvůli studiím,“ svěřila se sympatická blondýnka v rozhovoru pro IDNES.cz s tím, že už je bakalářka.

Tříleté studium na dopravního pilota teď pro změnu dokončil její přítel Renda. „Teď už se připravuje na výběrové řízení, které ho v říjnu čeká,“ chlubila se na sociálních sítích Konvičková, která ho podporuje a ze všech sil si teď přeje, aby mu dali práci někde blízko.

Ať už Praha, Ostrava či Bratislava, chce příteli zůstat po boku. „Je to na tobě a na tom, kam tě vezmou,“ slíbila mu prý. Neumí si ale představit, že by ho mohla následovat i někam dál od Česka, kde má po účasti ve třetí řadě Tváře slušně nastartovanou pěveckou kariéru.

Šťastně zamilovaná je zpěvačka již tři roky, předtím prý štěstí na muže neměla a vlastně nebyl ani čas pořádně hledat. Pak se na ni ale usmálo štěstí a ona se zamilovala. S přítelem se poprvé setkala v rádiu, kde Renda moderoval pořad, v němž byla Markéta hostem. „A pak už jsme si padli do noty. Jenže tenkrát měl někoho on a pak, když už se rozešel, jsem někoho měla zase já,“ vysvětlovala, jak se jeden čas míjeli.

VIDEO: Co musela Markéta obětovat účasti v Tvoje tvář má známý hlas?

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková musela kvůli účasti v Hlasu opustit přítele Igor Hellebrandt

 „Pak už jsme se konečně oba sešli jako svobodní. Pořád jsme na sebe nějak podvědomě mysleli, až to do třetice klaplo,“ doplnila Konvičková a prozradila také, že už dokonce Rendovi řekla i ANO. „My už jsme se tak trochu vzali, ale ve fiktivním slova smyslu, protože jsme loni v říjnu natáčeli česko-romský duet s mým kamarádem Honzou Bendigem.

Součástí děje klipu byl i obřad, který navíc vedl skutečný oddávající. „Naštěstí to tam neplatí, protože to není v rámci Evropské unie, takže jsme to nepotvrdili a měli to jen nanečisto,“ dodala zpěvačka pro IDNES.cz. »Novomanželé« neměli ani prstýnky, a tak nakonec svatba neplatí. Možná že časem ale dojde i na pravou veselku.

VŠE O DALŠÍ ŘADĚ TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

Fotogalerie
34 fotografií