Chování Agáty působí zvláštně už jen z toho důvodu, že ještě donedávna byla se svým mužem dost na kordy a jejich manželská krize byla tak velká, že už to pomalu vypadalo na rozvod. Údajně se již zase smířili, jenže absence Prachařové na veselce jejich společného kamaráda Libora Boučka opět rozvířila dohady, jak to vlastně je. 

Řadu fanoušků tak jistě napadlo, že se možná ženichovi moc nepozdávalo, že jeho kamarádka Agáta omylem pár detailů o svatbě propálila v rozhovoru pro TopStar. Dostala snad zákaz přijít? To moderátorka pořadu Máma nad věcí nyní vyvrátila. „Protože jsem pryč, jinak bych na svatbu šla," vysvětlila jednoduše svou nepřítomnost ve vyjádření pro Blesk.cz Prachařová. 

Ta je totiž již týden i s dětmi v Izraeli, kam odjela za mámou Veronikou Žilkovou (57). U ní je ale poslední dobou pomalu víc než doma v Praze, což nahrává spekulacím, že se svým chotěm ještě přece jen nevyřešili všechny své problémy. Jenže i proti tomu se nyní Agáta ohradila. „To ale neznamená, že nejsme s Jakubem spolu," řekla Expresu.

Fotogalerie: Libor Bouček se oženil
129 fotografií

Ale přece jen... Prachař s ní do zahraničí neodjel a spíš by se dalo říct, že si užíval, že je zase jednou slaměný vdovec. To bylo patrné především v sobotu ráno, když k němu domů do Suchdola přijel kolega Ondřej Pavelka (63). Prachař vylezl z domu na ulici zabalený ještě v dece, pod níž toho na sobě asi moc neměl. Jako by měl za sebou pořádně dlouhou noc. „Tak tohle nebudu komentovat," vzkázala pro Blesk.cz jeho žena, když se o jeho eskapádách dozvěděla. 

Detaily z hostiny

Ovšem na Boučkově obřadu, který se odehrál odpoledne na Okoři, Jakub i přes ranní indispozici nechyběl. Zdržel se dokonce i na hostině, která se podle ženicha docela protáhla. „Důstojná rodinná oslava končila nad ránem. Všichni působili, že jsou nadšení. A my byli dojatí. A dojatí jsme i dále. Byl to nádherný den, ale další podobnou oslavu neplánujeme,“ napsal Blesku nadšený Libor.

A i Jakub se zřejmě dobře bavil. Při vystoupení kapely se dokonce přidal. Ovšem jelikož neměl s sebou žádný hudební nástroj, musel si vystačit s obyčejnou dřevěnou židlí, do níž do rytmu bušil příborem.  

Agáta si sice tuhle podívanou nechala ujít, jiní přátelé Libora i jeho nevěsty Gabriely Bendové (27) se ale zúčastnili a podle všeho si oslavu dost užili. Svědčí o tom i jejich ohlasy ze sociálních sítí. „Za celej náš klan děkuju, že jsme si s vámi mohli být v tak úžasnej a speciální den, novomanželé Boučkovi. Bylo to krásný, šíleně moc dojemný a prostě dokonalý," napsala kamarádka Daniela na instagramu. 

„Mějte se rádi minimálně tak moc, jako vás máme rádi my všichni, kdo jsme tam byli. Pusu pa, letadlo mi neuletělo a asi jsem ukradla ňáký koláčky," dodala ještě. Koláčky byly zřejmě velmi chutné, jelikož je zmiňovali i další svatebčané. 

VIDEO: Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času

Video
Video se připravuje ...

Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
60 fotografií