Přemysl Pálek oznámil novinku na sociální síti u fotky, kde je se svou životní láskou Charlottou, jejich starší dcerkou Sofinkou (8) a nejmladším a nejčerstvějším přírůstkem do rodiny. 

„Vítej doma, Bibien Melody Pálková,“ oznámil netradiční jméno, které malé dívence vybrali. „Moje holky, moje rodina,“ rozplýval se hrdý tatínek a dokonce napsal, že je porod podle něj krásný. Těžko říct, zda by s tím souhlasila i Charlotte, ale ani tu neopomněl a vzdal jí hold. „Jsi moje hrdinka,“ připsal jí do příspěvku vzkaz.

Dvojici herců známých zejména z divadla Kalich (nejnověji z muzikálu Vlasy), ale také z muzikálu Freddie Divadla Radka Brzobohatého, již stihli pogratulovat i někteří jejich kolegové, například Markéta Procházková (33) či hvězda připravovaného muzikálu Čarodějka Eliška Ochmanová (30).

Přemysl se Charlotte se poznali už před lety při natáčení seriálu První krok a podle všeho to prý byla láska na první pohled. „Hned jak jsem ji uviděl, tak jsem si uvědomil, že bude moje a že budeme spolu,“ uvedl pro iDnes.cz fešný herec a zpěvák již před časem.

VIDEO: Krysař, který dostal na kolena i Landu! Dan mi poradil jednu věc...

Video
Video se připravuje ...

Krysař, který dostal na kolena i Landu! Dan mi poradil jednu věc... Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

VIDEO: Jejich kolegyně Michaela Tomešová zase prozradila, co ji trápilo během druhého těhotenství. To byste neuhodli!

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová nám prozradila, co ji trápí během druhého těhotenství. To byste neuhodly! Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
19 fotografií