„...a za chvilinku jsme ČTYŘI,“ napsala šťastná Charlotte Doubravová na facebook a připojila fotku, na které ukazuje lehce se vzdouvající těhotenské bříško. „Už jsem tu lásku potřebovala vykřičet do světa,“ dodala usměvavá kráska a připojila k tomuto úžasnému sdělení celý zástup srdíček. Se svým manželem Přemyslem Pálkem, s nímž si zahrála mimo jiné i v životopisném muzikálu o frontmanovi kapely Queen nazvaném Freddie, už jedno dítě má, holčičku Sofii (7).

Charlotte a Přemysl se poznali při natáčení seriálu První krok, a jak již padlo v několika rozhovorech, byla to láska na první pohled. „Hned jak jsem ji uviděl, tak jsem si uvědomil, že bude moje a že budeme spolu,“ tvrdil minulý rok Pálek v rozhovoru pro iDnes. Je to zkrátka příběh jako z pohádky s idylicky šťastným koncem: z kolegů se stali partnery, záhy došlo na miminko a po několika letech nakonec i ke svatbě. A nyní září štěstím podruhé.

Nejsou mimochodem jediní manželé, co spolu takhle pracují – na prknech Divadla Kalich s nimi totiž v muzikálu Vlasy (květiNOVÉ děti) hrají a zpívají manželéTomešovi. Také oni jsou dvojnásobnými rodiči, tak jako teď budou i Charlotte s Přemkem, co v nové adaptaci známého příběhu, který tolik zpopularizoval český režisér Miloš Forman (†86), ztvárňují hippíka Bergera a Sheilu, slušnou dívku z bohaté rodiny. Alespoň tedy zatím, než Charlotte odejde na mateřskou dovolenou…

VIDEO: Hvězda muzikálu Srdcový král: Přiznal zásnuby!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda muzikálu Srdcový král: Přítelkyni si našel v seriálu! Blesk TV

Fotogalerie
12 fotografií