V sobotu ve 14 hodin si oblíbený moderátor pořadu Máme rádi Česko řekl »ANO« s finalistku České Miss 2014 Gabrielou Bendovou (27). S novinkou se hned pochlubil i na instagramu a připojil slova plná emocí a citu.

„Rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. V pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná LÁSKA muže a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. Rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ní bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí. ostatně je to rodina, co tvoří obce, města a země po tisíciletí. A nevím, jestli jako současníci bychom to měli měnit," napsal Libor a okamžitě tím na internetu rozvířil diskuzi.

Už jenom proto, že tolikrát zmínil slovo rodina. Přece jen svatba je důležitý krok, ale rodinou jako takovou se rozumí spíše rodiče a jejich dítě. Znamená to snad, že Bouček se už těší na roli otce a možná že už je na miminko dokonce zaděláno?! Třeba si novomanželé vzali mustr od jednoho ze svatebčanů - Patrika Hezuckého (49), který s manželkou Nikolou čeká dítě. Ostatně i oni prožili svůj velký den poměrně nedávno.

Ať je to ale jak chce, nezbývá než Liborovi pogratulovat tak, jak to na sociálních sítích učinila i řada jeho kolegů a přátel. Z jeho slov je jasné, že je velmi šťastný. „Jsem nadšen, že jsme dnes za účasti těch nejbližších mohli být prohlášeni za manžele. Bylo to dojemné, veselé, rodinné, jídla bylo dost a oficiálním parterem a podporovatelem byly rodiny, ze kterých jsme vzešli," popsal svatební den, který s Gábinou a nejbližšími strávili na hradě Okoři.


„Nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí, neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty. Cesty, která nemusí být vždy dlážděná a z kopce. Víme to oba. ale i tak - držte nám palce. láska je ta největší síla světa. Boučkovi. Ode dneška," dodal Bouček na profilu na instagramu. Snad tedy i v jeho případě platí, že do třetice všeho dobrého.

VIDEO: Libor Bouček nerozumí světu sociálních sítí, ale chtěl by se to naučit!  

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček nerozumí světu sociálních sítí, ale měl by se to naučit! Martin Balcar, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
154 fotografií