Když se zpěvačka před časem se syny vracela do Česka, nechala Vondráčková barák kompletně vyklidit, takže pro ni nyní museli pořídit postel. Nicméně nájem její stále ještě manžel, hokejista Tomáš Plekanec (36), zaplatil až do 30. srpna, takže nic nebrání tomu, aby tu na pár nocí složila hlavu.

Parkourista Tomáš Zonyga (26), s nímž zkraje tohoto týdne odletěla do Kanady, našel azyl jinde. „Chtěl bych všechny ujistit, že Lucka je v baráku sama. Tomáš přijal nabídku syna režisérky Martiny Adamcové a bydlí v jeho bytě,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj.

Podle něj Lucie s Tomášem točili v pátek a v sobotu scény z chystaného filmu s pracovním názvem Limbo. Zonyga v něm získal roli asistenta notářky. Bude hrát zadarmo, ale má hrazené veškeré náklady spojené s cestou.

Pro trenéra parkouru a sportovce je to i tak zážitek. Ani Lucka si v Kanadě moc dlouho nepobude. „Vracejí se už příští týden zase do Prahy, jinak to nešlo zařídit,“ tvrdí člověk ze zpěvaččiny blízkosti. „Nebudou v letadle sedět spolu. Lucie má business třídu a pan Zonyga ekonomickou z důvodu úspor,“ upřesnil ještě zdroj.

Jak zpěvačka, tak Tomáš Zonyga, který se věnuje extrémnímu běžeckému sportu zvanému parkour, při němž se víc skáče, než běhá, vyvracejí, že by mezi nimi něco bylo. Ona o něm mluví jako o známém, on napsal na sociální síť: „Lůca je kámoš, ne žrádlo!“

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
54 fotografií