Holčičku líbal a osahával na prsou i přirození. Přitom si vše natáčel i fotil. „Ano, doznávám se bez výhrad. Věděl jsem, kolik jí je let. Asi pětkrát jsem jí i prováděl orální sex,“ nezapíral Skřepek.

Jen u toho nezůstalo. „Jindy chtěl, ať mu to udělám rukou,“ popisovala školačka. Za sexuální hrátky dívence dával peníze a kupoval různé dárky.

Deset tisíc za panenství

Do domácnosti školačky se dostal skrz kamaráda, který byl partnerem její sestry. Skřepek mu kupoval kořalku. „Psal, že když se s ním v patnácti vyspím a dám mu svoje panenství, dá mi deset tisíc. A že chce, abych mu to dělala pusou,“ vypověděla školačka.

Tvrdila, že když se mu vzpírala, hrozil, že zveřejní erotické fotky a videa, které s ní natáčel. Nakonec na všechno přišla její matka.

Fascinují ho děti

Zajímavé svědectví o sexuálních choutkách Skřepka přinesli kolegové z práce. „Viděli jsme, že má vyšší zájem o malé holky okolo 14 let. Vždy, když jsme jezdili okolo škol, ohlížel se po dětech, říkal: Ta má krásná prsa. Ukazoval nám v mobilu i fotky a videa nezletilých dívek,“ řekl jeden z nich.

S takovým tvrzením Skřepek nesouhlasil. „Věděli jsme, že jí nabídl peníze za panenství. Myslím, že ho odmítla i proto, že smrdí a nemá zuby,“ dodal kolega. „Na to nemám co říct,“ komentoval jeho tvrzení odsouzený Skřepek.

Trest přijal

Když všechno prasklo, doma u něj policisté našli obří sbírku dětského porna. Rozsudek Skřepek ještě v soudní síni přijal, proti trestu nic nenamítal ani žalobce. Bylo to již podruhé, co jej za pohlavní zneužívání odsoudili, poprvé to bylo v roce 2011.