Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pedofilní miliardář Epstein se oběsil v cele: Zvrhlé večírky se synem královny?

Autor: DH - 
11. srpna 2019
05:37

Člen britské královské rodiny princ Andrew čelí obřímu skandálu. Jeho jméno se objevuje v nově zveřejněných dokumentech, jež odtajnil soud kvůli případům miliardáře Jeffreyho Epsteina (†66). Ten během soboty spáchal ve své cele sebevraždu. Policie ho mimo jiné vinila z obchodu s lidmi a sexuálního styku s nezletilými.

Jméno prince Andrewa se objevuje ve spisech, jež obsahují výpovědi dvou dívek, které měl miliardář Jeffrey Epstein využívat jako sexuální otrokyně. Tou první, která jméno prince Andrewa zmiňuje, je Virginie Robertsová, uvedl Daily Mail.

Ta ve své výpovědi uvedla, že se s členem královské rodiny a jedním ze synů královny Alžběty II. potkala v londýnském domě na večírku s obchodními partnery. Dívku měl údajně princ sexuálně obtěžovat. V té době jí však bylo jen 17 let. Robertsová dokonce zveřejnila fotografii, na které společně s Andrewem pózuje.

Druhá výpověď pak pochází od Johanny Sjobergové. Když se s Andrewem potkala, bylo jí jedenadvacet, tedy v roce 2007. Princ ji měl údajně držet za prsa. Stalo se tak prý v domě miliardáře Epsteina.

Obě výpovědi vznikly už před časem. Soud však tyto dokumenty zapečetil, protože neshledal důvod, proč by měly být důležité v kauze obchodování s lidmi a sexuálního obtěžování nezletilých, která se týkala především Jeffreyho Epsteina.

Princ Andrew a celý Buckinghamský palác se už dříve proti tvrzení Virginie Robertsové ostře ohradili. „Jakýkoli náznak nevhodností s nezletilými je kategoricky nepravdivý,“ uvedla v roce 2015 ve svém prohlášení královská rodina.

ivana1933 ( 14. srpna 2019 00:43 )

Tá slečna sa ale tiež netvári príliš nešťastne… a rovnako si myslím, že 15 alebo 16 ročné dievčatá už vedia, čo chcú. Peniaze sú veľmi silné afrodiziakum… A okrem toho IM za ich služby PLATIL…

kapturek ( 11. srpna 2019 14:58 )

jedno je v usa krasne, at jde o chudaka nebo miliardare tak jde do vezeni vzdycky, to ze tam chcipl uz je jen tresnicka na dortu, stat se to u nas tak ho tupa luza zvoli premierem stejne jako toho slovenskeho, zlodejskeho zku.rvy.syna

Actimel ( 11. srpna 2019 11:15 )

Panská prasata! Šlechta zazobaná...že si vzal život sám, tomu nemůže uvěřit ani krysa natož soudný člověk! Takových špín se v jejich kruzích děje co svět světem stojí

dvix ( 11. srpna 2019 09:48 )

O tom uz jsem cetl asi 5 let zpet na “fake news” webech, nejede v tom sam, je to propletene az do vysoke politiky, proto ho zesebevrazdili.

Monikay ( 11. srpna 2019 09:21 )

jasně, pokud se holky pohybují na takových večírcích, mohou s něčím taky počítat...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání