Lucie Anovčínová se narodila v Lužicích u Hodonína. Vychodila stavební průmyslovku a poté se rozhodla studovat architekturu. Kromě toho ji vždy bavily sporty, nejvíce k srdci jí pak přirostl koňský svět a hlavně parkurové skákání.

Ve školním dotazníku na sebe prozradila, že kromě jízdy na koni ji baví i cestování a večírky s kamarády, při kterých si ráda pustí One Direction. Z filmů pak má ráda například Pelíšky, i zde se ovšem projevuje její láska ke koním, kdy jako jeden z oblíbených filmů uvedla i drama War horse.

Střední školu přitom dokončila v roce 2015. Tři roky se jí tam dařilo studovat jako normální studentce. V maturitním ročníku se ovšem rozhodla pro individuální studijní plán. Prozradila to na ni v článku na serveru Novinky.cz zaměstnankyně hodonínské průmyslovky Jana Slováková.

Lucie Anovčínová totiž už na střední škole vršila i jezdecké úspěchy. Tou dobou za sebou již měla vítězství v kategorii Bronze Tour Světového poháru. Ještě aby ne. Prvního poníka dostala už v sedmi letech od rodičů. „Pak mi koupili většího a později i koně, na kterém jsem jezdila v hodonínských kasárnách,“ přiblížila v roce 2014 své začátky Hodonínskému Deníku.

První závody Lucie Anovčínová vyhrála už v roce 2010–2013, kdy ovládla mistrovství Jihomoravské oblasti. V Deníku uvedla, že v sedle stráví denně i čtyři hodiny. Největší úspěchy si pak užila s klisnou Rolys. Jako svého nejlepšího koně ovšem hodnotila Casise. „Byl asi mým nejlepším. Sice nebyl tak rychlý a nevyhrál tolikrát jako Rolys, ale s ním jsem skákala 140 a 145, což je na mladého jezdce hodně vysoko,“ vysvětlovala.

Nepodceňuje přitom ani trénink. K prvním úspěchům ji dovedl Radovan Cibere ze Slovenska. Podle mladé jezdkyně na ni ovšem neměl tolik času, kolik by si představovala, a proto začala trénovat s Janou Francovou.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Nedvěd dostal vyznamenání od prezidenta. Jako čtvrtý fotbalista. iSport TV

O jejím osobním životě se toho vědělo málo, Lucka toho na sebe v této oblasti moc neprozradila ani v médiích, ani na sociálních sítích. Až nyní prasklo, že se po jejím boku objevil nový muž – a ne jen tak ledajaký. První srpnový víkend si vyrazila ve společnosti špičkového českého fotbalisty Pavla Nedvěda, v současnosti viceprezidenta Juventusu Turín, na jezdecké závody do Londýna. Seděli na VIP tribuně stadionu Chelsea, těsně bok po boku sledovali závod Global Champions Tour a pozorným očím neunikly jejich vzájemné dotyky. Pavel Lucii během napjatého sledování klání něžně hladil po tváři a Lucie jeho ruku jemně tiskla...

Pavel Nedvěd má s manželkou Ivanou, kterou si bral v roce 1994, dvě děti, dceru Ivanku (22) a čerstvě plnoletého syna Pavla. 

Video
Video se připravuje ...

Nedvěd odešel od rodiny, randí s třiadvacítkou? A Krampolová míří do Bohnic. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií