Ovšem kritiku asi Iva nemá ráda. Negativní komentář totiž hodně rychle zmizel z diskuze a jsou jen příspěvky, které ji opěvují.

Iva se už proměnila v kyselinu hyaluronovou. Možná se zdá krásná, ale už je to moc. Iva svůj půvab tváře ztratila. Teď má umělý výraz a mimiku trošku zombie. Svou přirozenou krásu vyměnila za umělý kýč a reklamu," začal ji kdosi kritizovat ve sporném komentáři.

„Ve stáří ji čeká polomrtvý výraz, co teď má Hana Zagorová. Zvadlý obličej veverky, faldy a jen strnule vyšpulené rty. Umění stárnout přirozeně bez těch přípravků už nejde," dodává komentář, který navíc není napsaný zrovna dobře česky.

Sociální sítě mají zkrátka dobré, ale i špatné stránky. Jednou z nich jsou právě různé drsné názory, nebo urážky anonymních sledujících. Zatímco třeba zpěvačka Dara Rolins se i s negativními připomínkami dokáže vyrovnat a na některé dokonce reaguje, většina celebrit je maže a blokuje... Negativní příspěvky se prostě nenosí... Naopak, opěvovat a pochlebovat, to je to, co většina chce.

Na druhou stranu Kubelková není z těch, co by na estetických klinikách trávila hodiny, možná si občas nějaké to zkrášlení dopřála, ale její tvář uměle nepůsobí... Dokonce se občas vytasí i s fotkou zcela bez líčení a nemá se rozhodně za co stydět. Není proto divu, že takové ošklivé lži nechtěla ani číst.

VIDEO: Přehlídka Beaty Rajské: Dojemné setkání Kubelkové s dcerou na mole

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka Beaty Rajské: Dojemné setkání Kubelkové s dcerou na mole Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií