Velkou část problémů Jiřího Pomeje odstartoval film Andělská tvář, kvůli němuž se dostal do dluhové pasti. Obří dluhy ve výši 13 milionů nikdy nesplatil, a tak je spolu se sedmi exekucemi měla po jeho smrti zdědit jeho dcera. Její maminka Andrea naštěstí od začátku dělala všechno pro to, aby se tak nestalo.

„Musím být neustále k dispozici, aby se to co nejdřív vyřešilo," prozradila dokonce před časem Blesku dýdžejka s tím, že musela kvůli soudům oželet dovolené i pracovní cesty do milovaného Thajska. 

Teď už se prý ale věci konečně pohnuly. „Vše je vyřízené. Vzdala jsem se dědictví," oddechla si pro Expres.cz Andrea. „Ty dluhy byly tak rapidně vysoké, že se s tím počítalo."

Podle jejích slov šlo vše do likvidace. „Šlo mi o Aničku, aby to nepadlo na ni. A jelikož je nezletilá, tak jsem byla zákonný zástupce, který se měl zřeknout i za ni. A o tom musel rozhodnout soud,“ objasňovala průběh soudních postupů. Naštěstí už je teď všechno za ní a ona může jít dál. Ostatně s partnerem Petrem Plačkem jsou spolu již delší dobu a zatím působí jako dvě hrdličky. 

VIDEO: Andrea Pomeje po smrti Jirky (†54): Stále věřím, že je jen na dovolené a vrátí se

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po smrti Jirky (†54): Stále věřím, že je jen na dovolené a vrátí se Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií