Poslední měsíce Hanka nejedla, jen kouřila. Děsivě zhubla. Za měsíc pobytu by ji v ale v psychiatrické léčebně měli zbavit všech závislostí. „Bez prášků a alkoholu se už Hanička obejít dokáže, s těma cigaretama ale pořád zlobí...“ posteskl si před časem Krampol. „Nevím, proč jsem začala tolik kouřit. Prostě na to mám chuť,“ netají závislost jeho žena.

Oproti tomu zase ale bohužel pro změnu ztratila chuť k jídlu. Děsivě vyhubla na 48 kilogramů. „Není pravda, že nejím. Vybírám si,“ trvá na svém Krampolová. Jenže její rachitická postava vypovídá spíš o opaku.

To by měli v Červeném Dvoře napravit. Léčebna patří k nejlepším v republice, ze závislosti na alkoholu se tu dostávali například herec Martin Zounar (52), Oldřich Kaiser (64) nebo zpěvačka Iveta Bartošová (†48).

Jirka se těší, že se mu vrátí jeho žena, tak jak ji léta znal a miloval. „Chci zpět tu veselou milou holku,“ říká herec. „Jsem nadšený, že poslední dva týdny opravdu už něco jí. Věřím, že je všechno na dobré cestě... Sice jsme spolu neslavili mé narozeniny, ale doufám, že za měsíc bude důvod k ještě větší oslavě,“ dodává Krampol.

VIDEO: Krampol žádá zbavení svéprávnosti manželky! A Gott zachránil dceru

Video
Video se připravuje ...

Krampol žádá zbavení svéprávnosti manželky! A Gott zachránil dceru Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
119 fotografií