Dominika Gottová poskytla Blesku rozsáhlý rozhovor, v němž mimo jiné prozradila i leccos o sporech s otcem Karlem. Podle ní si s tátou volají pravidelně. „Ano, není pravda, že mi nebere telefon. Když se mu nedovolám, vždy mi, když to jde, zavolá zpátky. Náš vztah je v pořádku…“ objasnila.

Ovšem proslýchá se, že už od roku 2015, kdy Mistr bojoval s rakovinou, to mezi nimi přinejmenším skřípe. Důvodem by mělo být to, že Gott údajně nechal veškerý majetek přepsat na manželku Ivanu (43) a nejstarší dceru měl přimět k souhlasu jednorázovou sumou v několikamilionové výši. Co k tomu řekla Dominika?

„Tohle bych ráda nechala bez komentáře, protože to je důvěrná informace mezi mnou a tátou. Jsme spolu domluveni, že o tom nebudeme veřejně mluvit. Tehdy jsme uzavřeli dohodu, kterou nemůžu zveřejňovat,“ uvedla Karlova dcera, která žije dlouhodobě v zahraničí.

Na dotaz, zda s tímto otcovým rozhodnutím souhlasí a jestli mu to zpětně nemá za zlé, zazněla stejná slova. „Jak už jsem říkala, nechci to komentovat…“ doplnila a očividně se jí při těch slovech roztřásl hlas. Těžko říct, co její náhlou nervozitu způsobilo. Asi si jen chtěla být jistá, že neříká nic špatně a nerozbije tak křehký vztah s tatínkem a jeho rodinou.


Slavní přáli Karlu Gottovi. Kdo všechno přišel do studia Blesku a co na Zlatého slavíka prozradili? Detaily z Bleskového šestihodinového maratonu k oslavě Gottových 80. narozenin si můžete prohlédnout ZDE.


VIDEO: Telefonát  s Karlovou dcerou Dominikou Gottovou

Video
Video se připravuje ...

Telefonát dcera Dominika Gottová Luboš Procházka


VIDEO: Lucie Bílá oslavila Gotta: Co vytáhla z podprsenky?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá oslavila Gotta: Co vytáhla z podprsenky? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií