Vše odstartovala kniha Blesku Náš Karel, ve které Drobný popisuje, jak mu Gottův řidič Olda Havránek (†78) řekl, že Ivana Gottová (43) mlátí svého muže. Slavík mu vzápětí prostřednictvím své tiskové mluvčí Anety Stolzové (37) vzkázal v SMS zprávě, že se mu z něj chce zvracet a že s ním jako s kamarádem končí. 

Drobný si to ale nenechal líbit a ve svém včerejším vyjádření přitvrdil. Ivanu nazval „nejlépe placenou zdravotní sestrou na světě“, která odmítá „dál platit věrnou Gottovu hospodyni paní Jandovou, protože 900 milionů na kontě je jí zjevně málo.

Reakce z Bertramky na sebe nenechala dlouho čekat. „Pan Gott, ani jeho manželka Ivana, nebudou na trapnou snahu pana Drobného o další zviditelnění se nijak mediálně reagovat. Pan Gott jasné stanovisko již vyjádřil, o PR aktivitách pana Drobného si musí veřejnost udělat již vlastní názor sama,“ napsala v SMS mluvčí Stolzová.

To jsem si mohl myslet. Konečně se někdo o paní Gottové odváží říct pravdu a Karel zaleze do ulity. No budiž,“ reagoval na textovou zprávu Drobný. „Mě ale docela uklidňuje, když si přečtu anketu, kdo je na mé straně a kdo na jeho, tedy na její, a já mám přes devadesát procent!“ připomněl bývalý Gottův kamarád. A pak dodal: „Jsem bohužel jediný z branže, kdo dokázal říct to, co si všichni myslí. Jsou to všichni srabi,” uzavřel Drobný. Zaujal vás článek a chcete celou knihu na toto téma? Kupte si ji v naší online trafice iKiosek.cz! Dnes objednáte a zítra máte ve schránce. Doprava je zdarma.

Fotogalerie
45 fotografií