Tři konkrétní závislosti své manželky ihned vyjmenoval. „Musí se zbavit závislosti  na prášcích, alkoholu a bohužel i na cigaretách, které vůbec neprospívají jejímu žaludku a dvanácterníku. Bez prášků a alkoholu se už Hanička obejít dokáže, s těma cigaretama ale pořád zlobí,“ svěřil se herec, jehož Hanička stále leží na interně pražské Nemocnice Na Františku.

Teď léčí tělo

„Až tam přijdou na to, proč Hanka trpí nechutenstvím a dají ji do pořádku po stránce fyzické, teprve potom může do Červeného Dvora,“ vysvětlil Krampol s tím, že až po léčbě těla v nemocnici může přijít na řadu duše. „A já si moc přeju, aby ten Červený Dvůr vyšel a Hanka v něm byla co nejdřív,“ míní herec.

Odpočine si

Manželku chce mít totiž co nejdřív doma, ale zdravou. „V léčebně bude tak dlouho, dokud se nedá úplně dohromady. Možná to bude chtít i delší pobyt než jenom měsíční. Uvidíme, jak to půjde,“ dumá. Hance už prý vysvětlil, že jí tam nebude moct navštěvovat. „Snad se s tím už smířila. Je to totiž velmi rozumné, že jsou tam návštěvy zakázané. Jenom by ji rozptylovaly od léčby,“ podotknul herec a přiznává, že se na tu dobu, kdy bude manželka v léčebně, v zásadě těší.

Jirka: Už mě to zmáhá. Chci k vodě!

„Jsem strašně unavenej a potřebuju si odpočinout. Ty časté návštěvy Hanky v nemocnici mě zmáhají. Těším se, že o ni bude postaráno a já s partou přátel někam vypadnu k vodě. K moři nebo řece, to je fuk, hlavně, že si odfrknu,“ uzavřel Krampol.

Fotogalerie
70 fotografií