Herec, který ve čtvrtek oslaví 81. narozeniny, to potvrdil webu Extra.cz. "Podal jsem žádost o částečné omezení svéprávnosti. Jde o situace, kdy si nemocný neuvědomuje závažnost své choroby. Myslí si, že je zdravá, což není. Na rozhodnutí justice se čeká, vleče se to, ale je to na dobré cestě," přiznal herec.

Zároveň potvrdil, že Hana konečně příští týden nastoupí na odkládanou odvykačku. "Naštěstí se mi ji tam podařilo umístit, i když mají dlouhodobě plno a čeká se velmi dlouho. Někdo ale na léčení nedorazil, tak se uvolnilo místo," dodal s tím, že se mimo jiné čekalo i na to, až Hana, která přestala přijímat potravu, zesílí. Po několika kolapsech byla zatím v Nemocnici Na Františku. Teď prý už přibrala pět kilo a je to s ní na dobré cestě.

Jen z ní nesmí sejít... "Revers sice v tom Dvoře podepsat může, ale kdyby to udělala, jde rovnou do blázince. Hanka sama ví, že se toho jinak nezbaví. A já už bych dál ten balvan neunesl. Léta mi to odčerpávalo energii. Jak jsem mohl dělat srandu, když jsem se musel starat o ženskou, u níž nikdo neví, co zase provede? I doktor mi říkal, že buď bych skočil z okna já, nebo bych ji snad z něj strčil,“ říká vyčerpaný Krampol.

Fotogalerie
45 fotografií