„Rok nevím, ale točila se Komedie s klikou, tam jsem se poprvé setkala s Karlem, hubeným chlapcem, který mi tam v baru šeptal cosi do ouška,“ prozradila o jejich prvním setkání Jiřina Bohdalová s tím, že netušila, že se z něj stane tak velká hvězda. „Já jsem začínala a tehdy jsem měla sama se sebou dost starostí, protože jsem hrála po boku velkého Karla Högera,“ vysvětlila.

Je dávno známou pikantností, že Karlova maminka si za života moc přála, aby se oženil právě s Jiřinou Bohdalovou. Té se ale původně jako chlap vůbec nelíbil. „Jako mladíček nebyl nic moc, ale jakmile začal jít do věku, začal být můj typ,“ přiznala ve studiu Blesku a objasnila i to, proč nakonec k vytoužené veselce nedošlo. „Protože se nechtěl ženit,“ nepřipouští si oblíbená herečka jinou možnost.

Ostatně na chalupě měla i dlouhou dobu společnou fotku s Gottem, na níž bylo věnování pro její dceru Simonu Stašovou (dnes 64 ): „Simonce budoucí táta Karel Gott,“ stálo tam. Bohužel památku jí prý někdo ukradl, což ji dodnes mrzí. Nakonec si místo ní bílé šaty oblékla nakonec Ivana Gottová (43) a Jiřina mu to samozřejmě přála. Stejně tak i jejich dvě dcerky.

„To, co u svých dvou starších dcer nemohl stihnout, si teď vynahrazuje. Má pokračování a navíc mají nadání, Nellinka je na tancování, Charlottka je mu i očima hrozně podobná. Užívá si to plnými doušky,“ prozradila. „A ještě to má dvojitý, protože je i dědeček,“ doplnila o Slavíkovi, s nímž ji pojí velké přátelství a natáčeli spolu i řadu humorných scének.

VIDEO: Jiřina Bohdalová ve studiu Blesku! Co ji rozčílilo?

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová Petr Macek, David Turek

Kniha Náš Karel je k dostání za 59 Kč a lze ji koupit na internetuDostanete ji do schránky druhý den po objednání. Doprava je zdarma!

5739835:full:true:true

Fotogalerie
126 fotografií