Nové snímky brunetky a jejího uzlíčku štěstí, který přišel na svět na začátku května, vznikly u příležitosti sportovního utkání v pólu, kde proti sobě hráli bratři William (37) a Harry (34). Uctili tak památku majitele Leicester City Khuna Vichaie Srivaddhanaprabha, který v říjnu zemřel při nehodě vrtulníku. Po dlouhé době tak zahodili za hlavu své spory a vyřešili vše na hřišti jako správní bráchové.

Společnost jim na zápase dělaly samozřejmě i jejich manželky a děti, ovšem vévodkyně si od sebe tak trochu udržovaly odstup. Kate měla ostatně co dělat, aby uhlídala svého nejmladšího prcka, prince Louise (1), který už umí chodit a jako každé malé dítě dokáže ve chvíli nabrat pořádnou rychlost. 

Meghan měla zase plné ruce práce s novorozeným Archiem, kterého musela nosit v náručí. Skoro by se chtělo říct, že ho tak trochu tahala jako kočka koťata, ale koneckonců je v roli maminky nová, a tak se se vším ještě sžívá. Každopádně je vidět, že svého chlapečka skutečně miluje, jelikož mu v jedné chvíli věnovala i polibek na čelíčko. 

Každopádně mnohé Brity jistě překvapilo, že Američanka vůbec své dítě takto světu ukázala. Už jen proto, že v sobotu měl maličký Archie slavnostní křtiny, jenže tehdy právě jeho maminka trvala na tom, aby probíhaly v soukromí a bez přítomnosti novinářů. A jen o pár dní později s miminkem vyjde ven... To rychle změnila názor! 

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
58 fotografií