Už čtyři týdny po porodu svého synka Archieho se musela vévodkyně Meghan v sobotu přemoci, ukončit mateřskou dovolenou a zúčastnit se tradičních oslav Trooping the Colour na počest královny Alžběty II. (93). V námořnické modři jí to velmi slušelo, ovšem brunetka spíš než modelem od Givenchy zaujala jinou drobností – svými šperky!

Zatímco vévodkyně mávala z kočáru davům, jejím fanouškům neuniklo, že na prstě se jí blyštily hned tři prsteny. Kromě zásnubního a snubního se objevil ještě nový a neznámý šperk – podle všeho prsten typu pavé, tedy takový, který se skládá z mnoha malých drahých kamenů spojených kapkami kovu. Hned se proto začalo spekulovat, že se jedná o dárek za úspěšný porod.

V Americe je totiž poměrně rozšířenou tradicí, že novopečený tatínek své partnerce věnuje nějaký šperk, když mu přivede na svět zdravé dítě. Pravděpodobně je to tak trochu i bolestné za to, co musela zkusit během porodu. Také v Británii už se tento zvyk začíná rozmáhat a především v královské rodině.

Ostatně vévodkyně Kate (37) by mohla o špercích za porod vyprávět. Po narození nejstaršího synka, prince George (5), totiž dostala od prince Williama (36) nádherný zlatý prsten posázený drahokamy v hodnotě 820 liber, v přepočtu 23 605 Kč! Ani při druhém porodu zřejmě nepřišla zkrátka, jelikož krátce po narození princezny Charlotte (4) začala nosit náušnice se zelenými turmalíny, ametysty a diamanty. Ty navrhla speciálně pro ni Kiki McDonoughová.

Detaily ohledně Meghanina šperku zatím nejsou známé. Lze tak jen těžko odhadnout, kolik princ Harry vlastně do dárku investoval. Každopádně vybral elegantní kousek, i když měl možná sáhnout přece jen po jiném. Vzhledem k datu narození malého Archieho, je totiž jeho kamenem smaragd. Jenže nic zeleného na šperku k vidění není…

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 

Fotogalerie
123 fotografií