Po odchodu od manžela, s nímž se už víc jak dva roky stýká jen u soudu, který řeší jejich rozvod, výživné na dceru a finanční vyrovnání, si Petra musela najít práci, aby zajistila sebe a dceru Margaritu (9).

Najít si práci ovšem nebylo vůbec jednoduché. „Když jsem se představila, tak už byl problém. Všichni prostě ví, kdo je můj manžel a kdo jsem já. Rozhodla jsem se, že se vrátím ke svému dívčímu příjmení Kováčová. Vím, že brzy zjistí, kdo jsem, ale mně příjmení Paroubková opravdu škodí. Dceři zůstane příjmení po otci," svěřila se Blesk.cz Petra, která už dva a půl roku žije v novém bytě, kde jí společnost kromě dcery dělají i jejich tři psi.

Příjmení jejího stále ještě manžela Paroubka jí prý škodí i v soukromém životě, hodně mužů se prostě zalekne. „Nikoho nemám, ale neříkám, že se s muži nestýkám. Mám je okolo sebe v práci, v domě a mám spoustu kamarádů, se kterými si občas vyrazím na skleničku. Už se mi stalo, že se pár chlapů mého příjmení zaleklo, aniž by mě poznali," dodala půvabná blondýnka, která nechyběla na 10. výročí salonu krásy, jehož je věrnou klientkou.

„Jsem strašná konzerva a k majitelce Jarušce jsem chodila ještě dřív, než měla tento salon. Tady mě dokonce česali na svatbu s mým manželem," usmívá se Paroubková.

VIDEO: Velký krok zpátky ke štěstí: Petra Paroubková si mění příjmení!

Fotogalerie
36 fotografií