Leona, kterou můžeme vídat například v pražském Divadle Broadway coby královnu Marii Terezu v muzikálu Muž se železnou maskou, přivedla na svět dcerku a oznámila to poměrně vtipně.

„Jmenuju se Tamarka Stříbrná, moc ráda bych se představila přátelům mých rodičů,“ svěřila Super.cz zpěvačka a prozradila i datum narození svého uzlíčku štěstí. Radostná zpráva se navíc objevila jen krátce poté, co svůj porod odtajnila také zpěvačka Ewa Farna (25). Ta má pro změnu chlapečka, jemuž dala jméno Artur neboli Artuś.

„Určitě se se mnou budou chtít moji rodiče pochlubit a vykřičet to do celého světa. Ale proč ztrácet intimitu dnešního dne, narodila jsem se 6. 6. 2019 ve 14:39,“ doplnila muzikálová hvězda známá i z Bídníků, která už doma s manželem vychovává i  starší dcerku Theodorku (4). 

Moc dlouho ale Leona Černá Stříbrná, která se v roce 2006 probojovala do finále soutěže Česko hledá Superstar, na mateřské dovolené nepobude. V říjnu se totiž opět vrací na jeviště prostřednictvím muzikálu Muž se železnou maskou. V něm ostatně zpívala ještě do osmého měsíce těhotentví, a tak novorozená Tamarka zná možná písničky Michala Davida (58) již teď zpaměti.  

Fotogalerie
18 fotografií