Tak, jako dlouho tajila to, že je těhotná. Zveřejnila nicméně fotku, na které už viditelně nemá bříško a do toho drží v ruce vajíčko. Co je to za podivnou hru s fanoušky?

Spekulací ohledně Ewina porodu přibývá a není na tom nic nenormálního říci: Jsem máma! Jenže zpěvačka prostě zarytě mlčí... „Zvědavost lidí by měla končit tam, kde začíná soukromí jiných. Zvlášť těch, které ani osobně neznáme nebo si jednoduše zásah do života nepřejí. Každý má právo mít svůj PIN kód k účtu, plot kolem domu nebo dveře do ložnice,“ napsala nejprve na svém instagramu.

Slepičí status

V neděli pak tamtéž zveřejnila snímek s plyšovou slepicí a vajíčkem v ruce, na kterém viditelně nemá bříško. Statusem zabojovala proti klecovému chovu slepic. „Díky Bohu, že slepice existují. Já osobně si dám totiž vajíčka ráda, a proto dbám na jejich původ, domů kupuju farmářská z volného chovu,“ napsala mimo jiné zpěvačka.

„Tak já posílám Alšounku na slepičí tour a sama se vydávám na to svoje,“ připomněla úterní koncert v Plzni. O miminku ale ani slovo. Tak uvidíme, jak bude zítra Ewa vypadat.

Fotogalerie
97 fotografií