Zpěvačka zveřejnila svou fotografii z dob, kdy začínala, tedy jak si ji všichni pamatují. O 13 let mladší, o několik kilo lehčí a ještě s rovnátky. „Před 13 lety touhle dobou jsem byla zavřená ve studiu a natáčela své první písničky - Měls mě vůbec rád, Zapadlej krám. Tahle fotka je z mého prvního focení na desku Měls mě vůbec rád, bylo mi 12 let,“ vysvětlila Ewa na sociální síti.

Už tehdy si byla jistá, jakou cestou se chce do budoucna ubírat. „A víte co? Jsem strašně ráda, že i přes všechny pohledy, narážky, články za morální hodnotou i brutální tlak společnosti, jsem pořád i tou holkou na fotce. Bez plastických operací, dofouknutých prsů, liposukcí a touhou vypadat „stejně jako“… Tehdy si tahle holka říkala, že ji showbusiness nesemele, že základní hodnoty jí zůstanou stejné a že se bude snažit chovat tak, aby se za sebe nemusela stydět. Za svůj vzhled a chování, za to, že je z vesnice,“ vypsala se zpěvačka ze svých pocitů.

Ve své otevřené zpovědi o sobě samotné zmínila i svou víru v Boha. „Za to, že jsem Polka v zemi, která obecně Poláky úplně nemiluje. Za to, že se jmenuju Ewa Farna, a ne Eva Farná, nebo za to, že věří v Boha v ateistické zemi,“ dodala Ewa a nezapomněla připomenout, že její maminka je stále její nejlepší kamarádkou.

Je pyšná na sebe, že se toho všeho drží dodnes, kdy už jí je 25 let, a doufá, že není ani v půlce své kariéry. „Úspěch není vždy o tom, kolik hitů za rok uděláš, nebo která cena je významnější. Je mi velkou ctí, že mám vás, fanoušky, a že jste se mnou proto (nebo i přesto), kým jsem. A když se kouknu na tu starou fotku, usměju se, a doufám, že by mě ta malá Ewa spíš objala, než vyfackovala, a byly bychom docela kámošky,“ uzavřela Farna svou zpověď.

Fotogalerie
47 fotografií