Tereza, která se proslavila výhrou v SuperStar a posléze zazářila i v další novácké show Tvoje tvář má známý hlas, se fanouškům pochlubila s radostnou novinkou na sociální síti.

Zveřejnila totiž snímek, na němž je zachycena s novou láskou v objetí. Dvojice se na sebe tak zamilovaně culí, že každému musí dojít, jak to mezi sebou mají. Ale pro nechápavé Mašková přidala raději i popisky: „Láska, zamilovaná dvojice, šťastná.“ Nezapomněla na řádku srdíček.

Kromě toho rovnou odtajnila i identitu svého objevu – v příspěvku totiž označila Olivera Žiláka. O koho se jedná? Přece o o hudebního producenta, který byl přítomný i u tvorby Terezina prvního videoklipu s názvem New Me. Dříve jí pomáhal rozjet kariéru, teď mezi nimi přelétla i jiskra. Navíc není bez zajímavosti, že v minulosti spolupracoval i s další vítězkou SuperStar – Emmou Drobnou (25).

Rok po Emmě, v červnu 2018, se stala hvězdou talentové show právě Tereza, jejíž image tvoří již delší dobu růžové vlasy. Shodou okolností se ale v době, kdy slavila triumf, musela potýkat i s bolestí z rozchodu s přítelem. Od té doby už žádného veřejně nepředstavovala... až doteď.

VIDEO: SuperStar Tereza Mašková se svlékla do prádla! Jak se vám její tělo ‚krev a mlíko‘ líbí? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Tereza Mašková se svlékla do prádla! Jak se vám její tělo ‚krev a mlíko‘ líbí? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií