Nejen o tom, kdo bude hlásit zprávy, rozhodovala přes deset let. Před pár dny ale Obzinová, která tak ráda rozdávala hodinové výpovědi, překvapivě pustila otěže zpravodajství z rukou.

„Nyní nastal čas opět se věnovat sama sobě a hledat naplnění v jiných než pracovních věcech,“ zdůvodnila svůj odchod. Do pohybu tak dala změny, které těžko někdo zastaví. Jednou z nejviditelnějších bude podle informací Blesku proměna moderátorských dvojic hlavních zpráv.

Překvapivé změny

Nově totiž přibyde Terezie Tománková, která tak zamíchá stávajícími moderátory. Zatímco Karel Voříšek (55) s Klárou Doležalovou (45) a Roman Šebrle (44) s Evou Perkausovou (25) by měli zůstat, židle se už teď údajně kýve pod Gábinou Laškovou(29) a Matějem Misařem (26).

Právě ty by měla dosavadní moderátorka diskuzní Partie nahradit s dosud neurčeným parťákem. „Stále platí, že Velké Zprávy na Primě moderují stávající dvojice, a spekulace nebudeme komentovat. O případných změnách v souvislosti s chystanou stanicí CNN Prima News budeme diváky včas informovat,“ řekl Blesku za zpravodajství Primy Adam Halmoši.

Neděle bez Top Staru 

A nebude to jediná změna, k ní ale došlo ještě za "vlády" Obzinové! Společenský magazín Top Star bude v neděli střídat Sport Star s Petrem Vágnerem. Od 12. května ho nahradí každou neděli.

„Divákům chceme nabídnout exkluzivní reportáže a informace ze sportu v atraktivním čase zpravodajské hodiny na Primě. Jsme přesvědčeni, že tuto novinku diváci ocení a vychutnají si svou týdenní dávku sportu a jeho zákulisí. Showbyznys a sport je dnes už natolik provázaný, že dosavadní pořady večerního bloku Velké Zprávy – Divošky – Top Star právě Sport Star v neděli skvěle doplní,“ sdělil Halmoši. Prima přitom byla první celostátní televizí, která k lednu 2011 zcela zrušila sportovní zprávy na závěr své hlavní zpravodajské relace.

Zeštíhlí Divošky?

Další ze změn, o nichž se leccos proslýchá, by mohlo být zeštíhlení moderátorského týmu Divošek. „Tři moderátoři jsou na tuto relaci možná příliš,“ zaznívá od našich zdrojů. Divošky v současné chvíli uvádí trio Andrea Košťálová (28), Michal Kavalčík (43) a Petr Vojnar (43). Košťálová ale patří zároveň i do týmu Sport Staru, ovšem také chystá svatbu a není vyloučeno, že vbrzku zatouží po miminku a rodičovské dovolené...

VIDEO: Gábina Lašková, půl roku po porodu lehčí než předtím a chce další dítě

Video
Video se připravuje ...

Gábina Lašková, půl roku po porodu lehčí než předtím a chce další dítě Adam Balažovič / BPŽ

Fotogalerie
61 fotografií