Ještě že má každá jinou barvu vlasů, protože jinak by od sebe byly sestry Tereza a Veronika Maškovy téměř k nepoznání. Tereza, vítězka SuperStar a finalistka show Tvoje tvář má známý hlas, sdílela na Instagramu fotografie se svou mladší sestrou, u nichž by mohl mít leckdo pocit, že vidí dvojitě. Můžete si je prohlédnout v naší galerii.

„Tím, že vím, že mám sestru, vím také to, že mám vždy přítele,“ napsala pod jednu z nich růžovovlasá zpěvačka. Tu potom ještě doplnila srdíčkem. Na Instagramu měla zpěvačka tuto fotku teprve přibližně 15 hodin a už se jí podařilo nasbírat úctyhodných 23 000 „lajků“.

„Tereza je pořád nohama na zemi. Ona by se nikdy nenechala ovlivnit pozlátkem showbyznysu, není ten typ. Má svou hlavu, ví, jak se chovat, ví, co je správné a co ne. Jen už teď nemá moc času,“ popsala pro iDnes.cz svou slavnější sestru Veronika.

Nad podobou sester Maškových se pozastavovali i její fanoušci. „Taková podoba! Jako dvojčata,“ podivoval se jeden z nich. Chvíli jsem myslela, že je to upravený odraz,“ napsala nevěřícně jiná fanynka.

Ne všichni ale chtějí takové podobě uvěřit. Další fanoušek jejich totožný vzhled přikládá spíše trikům vizážistek. „Na první pohled úplně stejné, ale když se více zaměřím na detaily a uvědomím si, že to dělá make-up, jste úplně jiné, úplně jiný nos, oči..., ale krásná fotka.“

VIDEO: SuperStar Tereza Mašková se svlékla do prádla! Jak se vám její tělo „krev a mlíko“ líbí?

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Tereza Mašková se svlékla do prádla! Jak se vám její tělo „krev a mlíko“ líbí? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík


Fotogalerie
46 fotografií